Over mij

Ik ben Pervin Vermeer-Kalay en met ruim 20 jaar werkervaring binnen grote bedrijven als Postbank, T-Mobile en Vattenfal, weet ik als geen ander hoe je binnen complexe omgevingen succes kunt boeken. De laatste jaren werkte ik als HR professional en intern coach bij Nationale Nederlanden (NN) en heb ik mij ontwikkeld als specialist op het gebied van talent management, leiderschap, coaching en (organisatie)ontwikkeling. Nu ben zelfstandig coach en trainer met een eigen praktijk.

Mijn achtergrond

Twintig jaar geleden begon ik op mijn 21e als jonge moeder met fulltime werken. Jaren van keihard werken in verschillende functies bij grote bedrijven volgden. Er moest immers brood op de plank komen, dus niet zeuren en doorgaan. Mijn behoefte om mezelf te ontwikkelen bleef echter (ik moest en zou nog een keer een studie afmaken) en de frustratie van zoeken naar mezelf ook. Mijn gemixte achtergrond gaf me het gevoel dat ik extra mijn best moest doen om erbij te horen. En daardoor was ik vooral bezig met voldoen aan de ‘norm’ en andermans verwachtingen in plaats van mijn eigen mix in te brengen. Dat resulteerde uiteindelijk in een overwerkt typje, die goed was in wat ze deed, maar niet deed waar ze goed in was of blij van werd.

Na periodes van zoeken, ervaren, frustratie en reflectie, ben ik een studie gestart. In 2016 maakte ik een carrièreswitch naar HR en een jaar later studeerde ik af als HBO Bedrijfskundige met Bedrijfspsychologie als specialisatie. In mijn rol als HR Businesspartner ontdekte ik de kracht van een goed gesprek. Vervolgens ben ik me gaan ontwikkelen als coach en heb ik mezelf nog beter leren kennen.

Inmiddels ben ik sinds 2020 zelfstandig Coach, afgestudeerd aan de Academie van Psychodynamica, en heb ik mijn eigen praktijk ’Pervin Coaching’. 

Ik als coach

Uitnodigend en warm in het gesprek, scherp op het probleem. Altijd bezig met inzicht vergaren en leren. Voor mezelf en voor de ander. Ik geloof in de kracht van het stellen van de juiste vragen. Want iedereen heeft alle wijsheid al in zich om te komen waar hij of zij wil zijn.

Opgeleid in

$

Psychodynamica

$

NLP

$

Systemisch werk

$

Assen van Verandering

$

Mindfulness

$

Kernkwaliteiten

$

Effectief communiceren

Alleen praten werkt niet, er moet ook wat gebeuren. Daarom gebruik ik methoden en technieken die bewezen helpen in een blijvende verbetering. Het gaat om de kern van jouw probleem en wat jij als mens nodig hebt. Ik geloof niet dat er één methodiek is die voor alles en iedereen werkt, daarom ben ik breed opgeleid en heb ik kennis en ervaring met meerdere technieken. Ik gebruik de combinatie die jij nodig hebt. 

Door schade en schande specialist in:

 

$

Onder je niveau werken

$

Doorzetten als het niet zo leuk is

$

Niet weten wat je wilt

$

In je eentje blijven strijden

$

Frustratie

$

Identiteitsvraagstukken (bi-etniciteit)

$

Erbij willen horen, maar nergens écht thuis voelen

$

In meerdere werelden leven (sociaal, cultureel, etnisch)

$

Ontdekken wie je bent

$

Ontdekken wat bij je past

$

Blijven ontwikkelen en leren

$

Moedige keuzes maken, ook met pijn in je buik

$

Van hard werken naar met je hart werken

$

Doelen behalen

$

Je eigen mix laten zien

Omdat ik het zelf heb meegemaakt weet ik wat ervoor nodig is om ergens te komen.

Gratis inzichtconsult

Waar sta jij en wat wordt jouw eerste stap? Snel inzicht in waar je staat en wat je te doen hebt!

Kom je niet verder met hoe je nu bezig bent en wil je het anders? Maar waar begin je en zou coaching jou kunnen helpen? In een half uur stel ik jou vragen, zodat je helder krijgt waar je tegen aanloopt, wat je wilt bereiken en wat je eerste stap wordt.

$

1 online sessie van 30 min

$

Vragenlijst vooraf

$

Advies en persoonlijk aanbod voor evt. vervolg

Waar sta jij en wat wordt jouw eerste stap? Vraag een gratis inzichtconsult aan!