Over jou

“De wereld, zoals we die hebben gecreëerd, is het resultaat van het proces van onze manier van denken. Hij kan niet worden veranderd zonder onze manier van denken te veranderen.”

– Albert Einstein

Coaching is niet makkelijk, je moet bereid zijn in de spiegel te kijken en de confrontatie met jezelf aan te gaan. Durven om je shit aan te pakken en werken om dit echt op te lossen. Ook als dit betekent dat je moeilijke keuzes moet maken. Alleen dan kom je echt verder.

Bezit jij deze eigenschappen:

$

Wil (om te leren)

$

Lef (om geconfronteerd te worden met jezelf)

$

Moed (om moeilijke keuzes te maken)

$

Power (om patronen te doorbreken)

$

Vertrouwen (dat je dit in je hebt en kunt)

Dan heb jij alles in je om het leven te leiden dat je wilt! Leer jezelf goed kennen en ontdek hoe jij jezelf kan laten zien. Coaching is alleen succesvol als de wil er is om te veranderen.

Bezit je deze eigenschappen niet?

Dan ken jezelf misschien nog niet goed genoeg en doe je jezelf tekort. Je bent immers op deze website beland met een reden, een intentie. Jouw intentie dat je het anders wilt voor jezelf, dat je iets of iemand zoekt die je hiermee kan helpen. Dat laat zien dat je lef en wil hebt en waar een wil is, is een weg..

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik heb veel tijd verspild aan piekeren, doorzetten maar niet vooruitkomen, gefrustreerd zijn. Energie, tijd en geld verbruikt aan de verkeerde dingen. Als ik eerder de hulp van een coach had ingeschakeld, dan was me dat wellicht bespaard gebleven. Coaching is een investering in jezelf.

Wat is er voor jou nodig om een stap te zetten?

Gratis inzichtconsult

Waar sta jij en wat wordt jouw eerste stap? Snel inzicht in waar je staat en wat je te doen hebt!

Kom je niet verder met hoe je nu bezig bent en wil je het anders? Maar waar begin je en zou coaching jou kunnen helpen? In een half uur stel ik jou vragen, zodat je helder krijgt waar je tegen aanloopt, wat je wilt bereiken en wat je eerste stap wordt.

$

1 online sessie van 30 min

$

Vragenlijst vooraf

$

Advies en persoonlijk aanbod voor evt. vervolg

Waar sta jij en wat wordt jouw eerste stap? Vraag een gratis inzichtconsult aan!